Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Εμπρησμός του προεκλογικού περιπτέρου του Κινήματος στην Πόλη στα Ιλίσια

Το πρωί της 28η Οκτωβρίου 2010 άγνωστοι έκαψαν  ολοσχερώς το προεκλογικό περίπτερο του Κινήματος στην Πόλη στα Ιλίσια. Δυο χρόνια μετά την επίθεση με γκαζάκια και τον εμπρησμό των γραφείων του Κινήματος στην Πόλη δεχόμαστε άλλη μια επίθεση 10 μέρες πριν τις εκλογές. Είναι φανερό ότι η δράση, ο λόγος και η συμβολή του Κινήματος στην Πόλη στα κινήματα έχει ενοχλήσει πολλούς. Η νίκη των επιτροπών κατοίκων για να μην γίνουν οι πλατείες του Ζωγράφου μπετόν, η νίκη της επιτροπής κατοίκων για τη Βίλα να μη γίνει το Κτήμα Ζωγράφου εμπορικό κέντρο είναι δείγματα γραφής μιας πολιτικής πρακτικής και αντίληψης που δείχνει ότι οι κινητοποιήσεις και οι αγώνες μπορούν να νικάνε! Την εποχή του μνημονίου και της τρόικας, κυβερνήσεις, δήμαρχοι και ύποπτοι κύκλοι θέλουν τον εργαζόμενο λαό και την νεολαία υποταγμένη και φοβισμένη. Εμείς δηλώνουμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε.
Σε καμιά περίπτωση η επίθεση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς, επίσης, στο στόχαστρο έχουν βρεθεί τα εκλογικά περίπτερα των συνδυασμών της αντικαπιταλιστικής αριστεράς σε Παγκράτι, Πετρούπολη, Κυψέλη, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς ή μερικώς, ενώ επιθέσεις και προπηλακισμούς έχουν δεχθεί επικεφαλής αριστερών συνδυασμών από φασιστικά στοιχεία στον Αγ. Παντελεήμονα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Καλούμε το ζωγραφιώτικο λαό να βροντοφωνάξει ΟΧΙ, να καταδικάσει την τρομοκρατία, να καταδικάσει τις πολιτικές που τις γενούν και να στηρίξει το Κίνημα στην Πόλη. Καλούμε τέλος όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τα κόμματα και τις οργανωμένες δυνάμεις να καταδικάσουν την επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο του Κινήματος στην Πόλη.

Κίνημα στην Πόλη του ΖωγράφουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο