Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

δήλωση για το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου από τον Θανάση Δαβαλά


Ας διαψεύσουμε την ελπίδα για πολιτική επιβίωση του συστήματος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και των εκπροσώπων του στην Πόλη του Ζωγράφου με ρήξη και ανατροπή στηρίζοντας Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου

Είναι σαν να μην άγγιξε η κρίση την πόλη του Ζωγράφου ή οι Zωγραφιώτες να έχουν πάθει ομαδικώς αμνησία. Τουλάχιστον έτσι ελπίζουν κάποιοι ...


Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι μας διατείνονται αφενός ότι είναι ανεξάρτητοι και αφετέρου ότι έχουν την δημαρχία στο τσεπάκι τους σίγουροι για τα υψηλά ποσοστά που θα λάβουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Πως αλλιώς εξηγείται να έχουμε υποψήφιους δημάρχους τους

Κώστα Καλλίρη, νυν δήμαρχο και εκλεγμένο με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ το 2010

Αντώνη Πέττα, που στις εκλογές του 2002 είχε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ

Τίνα Καφατσάκη που στις εκλογές του 2006 είχε κατέβει με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ

καθώς και τους Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Αναστασία Μπότου, Θοδωρή Μετικαρίδη που όλοι τους είναι στελέχη πρώτης γραμμής μάλιστα της Νέας Δημοκρατίας.

Ανθρώπους που είδαμε σε κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας το 2009, το 2010, το 2011 και το 2012 και το 2013 ακόμα και μέσα στο 2014.

Τώρα τον Απρίλη του 2014 κατά την προεκλογική περίοδο θυμήθηκαν ότι είναι ανεξάρτητοι;

Ουσιαστικά οι μοναδικές αντιμνημονιακές υποψηφιότητες είναι αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον Ανδρέα Καραβίδα και η δική μας πρόταση με την Ράνια Νενεδάκη και το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου.

Ελπίζω ειλικρινά οι Ζωγραφιώτες να μην επιτρέψουν στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να λάβουν την μεγάλη πλειοψηφία στα τοπικά μνημονιακά σχήματα όπως υπολογίζουν και μεθοδεύουν τα τοπικά κομματικά τους επιτελεία.

Εμείς σαν Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου παραμένουμε σε τροχιά σύγκρουσης μαζί τους.

Είναι όμως η ώρα ΤΩΡΑ να ζητήσουμε την δική σας βοήθεια και την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας να δυναμώσουμε την φωνή ρήξης και ανατροπής που με συνέπεια και εντιμότητα κράτησε το Κίνημα στους δρόμους αλλά και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Την Κυριακή στις 18 του Μάη στηρίζουμε Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου.

Θανάσης Δαβαλάς
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου

Πηγή: https://www.facebook.com/kinimastinpoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο