Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τα κέρδη του Μπόμπολα είναι ήδη ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ δεν του χρειάζονται και τα σκουπίδια του Ζωγράφου


rania-nenedakiΕπειδή τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν οι φήμες  για ιδιωτικοποίηση στον χώρο της καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου με παρατάξεις όπως την Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου να θεωρεί ότι τα πράγματα τεχνηέντως οδηγούνται προς αυτή την κατεύθυνση ρωτήσαμε την άποψη της υποψήφιας δημάρχου Ζωγράφου Ράνιας Νενεδάκη θέλοντας να καταγράψουμε την άποψη της αριστεράς στην πόλη μας.
Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι υπέρμαχοι της ιδιωτικοποίησης στον χώρο της καθαριότητας περιστρέφονται γύρω από δυο άξονες.
Ο πρώτος είναι η οικονομία Κλίμακος που υποστηρίζουν ότι θα συντελεσθεί και ο δεύτερος είναι ότι ο ιδιωτικός τομέας θα είναι πολύ αποτελεσματικότερος στο επίπεδο της καθαριότητας προς όφελος των δημοτών της πόλης μας.
 
Ακολουθεί η δήλωση της Ράνιας Νενεδάκη 
” Επειδή και εγώ σ’ αυτή την κοινωνία ζω και μάλιστα κυκλοφορώ πολύ έξω , έχω ακούσει την προοπτική της ανάθεσης των απορριμάτων σε ιδιώτες. Λέγεται μάλιστα ότι το deal έχει ήδη γίνει , αυτή τη στιγμή που μιλάμε ( αυτό σηκώνει αμφιβολία – γιατί μπορεί να μην είναι έγκυρο ) .
Είμαι κάθετα αντίθετη στην προοπτική ιδιωτικοποίησης των απορριμμάτων . Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι εκείνο που χρειάζεται είναι η δημοτική φροντίδα σε κάθε φάση της ” διαδρομής ” των απορριμάτων με ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό καθαριότητας .
Καμία ιδιωτικοποίηση . Ούτε στην υγεία , ούτε στην παιδεία , ούτε στα σκουπίδια . Τα κέρδη του Μπόμπολα είναι ήδη ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ δεν του χρειάζονται και τα σκουπίδια του Ζωγράφου .
Στο βαθμό που η παράταξή μου μπορεί θα αγωνιστεί με κάθε τρόπο να μην περάσει στο τοπικό κράτος και αυτή η απόφαση της κεντρικής πολιτικής σκηνής . “
 
πηγή: http://zografou.net/kathariotita-dimou-zografou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο