Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μήνυση του Ι. Καζάκου κατά 3 μελών της επιτροπής και συλλογή υπογραφών

Πριν λίγες μέρες επιδόθηκε μηνυτήρια αναφορά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατά τριών μελών της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων για να γίνει το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του λαού.Ο πρώην δήμαρχος κατηγορεί την Επιτροπή για πρόκληση φθορών, κλοπή ηλεκτ. ρεύματος και διατάραξη οικιακής ειρήνης και καταφέρεται εναντίον της με μήνυση εναντίον τριών μελών της...
Ολόκληρο το δελτίο τύπου της επιτροπής εδώ

Επείδή δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη η νέα ετεροχρονισμένη πρόκληση της απερχόμενης διοίκησης, σαν πρώτη απάντηση η Επιτροπή Αγώνα κυκλοφορεί κείμενο συλλογής υπογραφών όπως ακολουθεί:

Ήμουν κι εγώ εκεί

Οι παρακάτω υπογράφοντες δηλώνουμε ότι παρευρεθήκαμε στις εκδηλώσεις, που πραγματοποίησε η "Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων για να γίνει το κτήμα Ζωγράφου κτήμα του λαού" το τριήμερο 4,5,6 Ιουνίου 2010, και τις στηρίξαμε με τη φυσική μας παρουσία. Γνωρίζουμε και στηρίζουμε τη μακρόχρονη δράση της προαναφερθείσας επιτροπής, ώστε να γίνει το κτήμα Ζωγράφου δημόσιος χώρος, υψηλού πρασίνου, χώρος περιπάτου και πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, που παρακολουθήσαμε τις εκδηλώσεις, διαπιστώσαμε ότι άτομα της επιτροπής περιφρουρούσαν την εκδήλωση στο χώρο, και γενικότερα κανένα αρνητικό επεισόδιο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας, από κανέναν από τους παρευρισκόμενους.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ
http://is.gd/S55hX9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο