Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Καταγγελία εναντίον της τραμπούκικης επίθεσης σε βάρος συντρόφων του Ξεκινήματος



Μια μόλις ημέρα πριν τις εκλογές δε λείψανε οι τραμπουκισμοί σε βάρος της αριστεράς. Ο υποψήφιος της παράταξης του κ. Καλλίρη Α..Πιτταράς επιτέθηκε μαζί με τον αδελφό του και χτύπησαν μαζί μέλη της Οργάνωσης Ξεκίνημα η οποία συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος στην Πόλη. Η αφορμή είναι από μόνη της ενδεικτική του πολιτικού επιπέδου, ύφους και ήθους. Οι αδελφοί Πιτταρά ενοχλήθηκαν όταν σύντροφος αφαίρεσε ένα φυλλάδιο του εν λόγω υποψηφίου από ένα παμπριζ αυτοκινήτου και χαρακτήρισε την φωτογραφία του αστεία. Ως εκ τούτου, θεώρησαν πως έπρεπε να του “δείξουν” στην πράξη ότι κανείς δεν “αστειεύεται” μαζί τους.

Οι εκατοντάδες υποψήφιοι των καθεστωτικών παρατάξεων με τα δεκάδες χιλιάδες έχουν κατακλύσει τα αυτοκίνητα, τους δρόμους, τις πολυκατοικίες αυτής της πόλης. Βρίσκονται παντού. Όχι για να προβάλουν μια άποψη, μια λύση, μια πολιτική ιδέα, αλλά για να προβάλουν τα επεξεργασμένα στον υπολογιστή πρόσωπά τους. Η μόνη ιδέα που υπηρετούν είναι μια θέση ισχύος δίπλα στον νικητή, ένα αντιδημαρχιλίκι. Πάνω στα ερείπια της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης ΕΕ - ΔΝΤ όλοι αυτοί ”χαμογελούν” φιλοδοξώντας να είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν να την εφαρμόζουν. Έχοντας λοιπόν αυτές τις «φιλοδοξίες» δεν είναι τυχαίο ότι απαντάνε στον κάζο και στην κριτική των πολιτών με τραμπουκισμούς και βία.

Οι αυτονόητες συγγνώμες από τον κ. Καλλίρη δεν μπορούν να καλύψουν καμία ευθύνη, καθώς οι εξηγήσεις των αδελφών Πιτταρά παραμένουν ανεπαρκείς.

Το Κίνημα στην Πόλη καταδικάζει την τραμπούκικη αυτή ενέργεια των αδελφών Πιτταρά σε βάρος των συντρόφων και στηρίζει κάθε ένδικη πράξη εναντίον αυτής της ενέργειας. Η ριζοσπαστική αριστερά της πόλης μας είναι ο πραγματικός τους φόβος. Η απάντηση είναι πολιτική και θα δοθεί το βράδυ των εκλογών με μια νέα επιτυχία του Κινήματος στην Πόλη αλλά κυρίως μέσα από τους αγώνες μας από την επόμενη μέρα των εκλογών..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο