Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΠΟΡΕΙΑ

Σήμερα, δεύτερη μέρα απεργίας, ο λαός της Αθήνας, είναι από νωρίς μαζεμένος στους δρόμους και τις πλατείες για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα- μακροπρόθεσμη ταφόπλακα σε εργατικές κατακτήσεις ολόκληρου αιώνα.

Οι πλατείες είναι γεμάτες, από ανθρώπους, εργαζομένους- απεργούς και άνεργους, από νεολαίους και φοιτητές, από τη γενιά της περιπλάνησης και από συνταξιούχους. Και αυτό που τους ενώνει είναι το κοινό μέλλον…

Και η Λαϊκή συνέλευση Ζωγράφου, έδωσε το παρόν, μαζί με το σωματείο ΠΟΕ-ΟΤΑ στο μπλόκο του Ευαγγελισμού, προκειμένου να παρεμποδιστεί η προσέλευση βουλευτών. Με μια πρωτοφανή βία, η αστυνομία επέλεξε, από το πρωί, να επιβάλλει το καθεστώς του τρόμου. Με σκοπό να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους, και να διευκολυνθούν οι προύχοντες, επιτέθηκαν και χτύπησαν βάναυσα, συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και την Ράνια Νενεδάκη, τη δημοτική σύμβουλο του Κινήματος στην Πόλη. Μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο, όπου και για την τελευταία διαγνώστηκαν τέσσερα κρανιοεγκεφαλικά αιματώματα!

Χούντα είναι όταν ο λαός επί 36 ημέρες διαμαρτύρεται και μια χούφτα άνθρωποι τους αγνοούν!

Χούντα είναι τα ψευτο- διλλήματα!

Χούντα είναι το μνημόνιο και η κυβέρνηση!

Τρομοκρατία είναι η ανεργία!

Μας φαίνονται μεγάλοι, γιατί είμαστε σκυφτοί,

Ας σηκωθούμε, να σκύψουν αυτοί…

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ- ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο