Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Νίκη στον αγώνα για την επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφου

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μεγάλη κινητοποίηση της ΛΑΝΤΖΑ έξω από το επισιτιστικό κατάστημα “Σαν Άλλοτε ” το οποίο πρόσφατα είχε απολύσει συνάδελφο μας διότι δεν δέχθηκε να εργάζεται χωρίς δώρα και επιδόματα .
Η παρέμβαση είχε οργανωθεί από την ΛΑΝΤΖΑ όμως συμμετήχαν και άλλες συλλογικότητες όπως η attack στην ανεργία και την επισφάλεια , το G400 ,η λαική συνέλευση Κολωνού , η πρωτοβουλία για την εργατική λέσχη Ζωγράφου εργατικές λέσχες καθώς και η η παράταξη Κίνημα στην πόλη του Ζωγράφου .
Η μαζική συμμετοχή στην παρέμβαση ,η οποία μάλιστα κατέληξε μέχρι και σε πορεία στους γύρω δρόμους , ανάγκασαν τον εργοδότη να κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα που του εξέθεσαν οι εκπρόσωποι της ΛΑΝΤΖΑ στη συνάντηση που είχαν μαζί του . Η επαναπρόσληψη έγινε δεκτή καθώς επίσης συμφωνήθηκε να καλυφθούν και τα ένσημα που δεν είχαν δηλωθεί αφού καθυστέρησε η νόμιμη πρόσληψη της συναδέλφου .
Ας το καταλάβουν όλοι καλά ότι απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία το ταξικό κίνημα δεν θα μείνει άπραγο θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους  .

Πηγή: http://www.lantza.org.gr/
Δείτε την ανακοίνωση με φωτό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο