Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αλληλεγγύη στους απεργούς διοικητικούς των ΑΕΙ Η ΕΡΤ θα μείνει ανοιχτή να γίνει η φωνή του κάθε αγωνιστή !




Εδώ και 9 εβδομάδας διεξάγεται ο ηρωικός αγώνας των απεργών διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ. Είναι αγώνας δίκαιος, ενάντια στις διαθεσιμότητες και στις απολύσεις, ενάντια στις επιχειρήσεις που εισβάλουν στις σχολές και στην ιδιωτικοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Είναι αγώνας για το δικαίωμα της νεολαίας στη μόρφωση, για Δημόσιο Δωρεάν Πανεπιστήμιο.
 Ένα μεγάλο κομμάτι των διοικητικών είχαν το σθένος να μην υποκύψουν στον πρωτοφανή εκβιασμό της κυβέρνησης μέσα από τον παράνομο και αυθαίρετο μηχανισμό της απογραφής υπό την απειλή της αργίας αλλά και την βρώμικη δράση του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού της ΠΑΣΚΕ εντός των πανεπιστημίων. Η απογραφή αυτή ακόμη και όσων δεν άντεξαν στην τρομοκρατία δεν πρέπει να αναγνωριστεί από κανέναν εργάτη και πολίτη.
Ο εργατικός και λαϊκός κόσμος του Ζωγράφου, περιοχή εργασίας των διοικητικών υπαλλήλων και διαβίωσης των φοιτητών, δεν μπορεί παρά να στηρίζει αυτόν τον αγώνα διεκδικώντας να αποσυρθεί η απογραφή για τις διαθεσιμότητες. Απαιτούμε να μην προχωρήσει καμιά πειθαρχική διαδικασία ενάντια στους εργαζομένους που αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην παράνομη και αυθαίρετη απογραφή ενώ βρίσκονταν σε απεργία και δεν είχαν καμιά διοικητική υποχρέωση να συμμετέχουν στην απογραφή.
Την ίδια περίοδο μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας, παραμονές Πολυτεχνείου, ανήμερα 7 του Νοέμβρη, τα ΜΑΤ της άθλιας συγκυβέρνησης μπήκαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, βυθίζοντάς την για δεύτερη φορά στο μαύρο. Η χουντική ‘έφοδος στο Ραδιομέγαρο’ έρχεται μια μόλις μέρα μετά την ψήφιση της σκανδαλώδους διάταξης που χαρίζει στους καναλάρχες τις άδειες ψηφιακής εκπομπής. Οι τελευταίες στιγμές στα ηχητικά ντοκουμέντα, θυμίζουν συγκλονιστικές στιγμές του παρελθόντος.

Τώρα είναι η ώρα του λαού να αντεπιτεθεί ενωτικά και αποφασιστικά, για την ανατροπή της κανιβαλικής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, των μνημονίων και της τρόικα, της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κάθε κυβέρνησης που εφαρμόζει αντιλαϊκή πολιτική.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ
Όλοι στον αγώνα για την υπεράσπιση της ΕΡΤ!
Όλοι στην αλληλεγγύη στους διοικητικούς υπαλλήλους!



«ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ»
ΤΟΥ   ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ kinimastinpoli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο