Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ξανά ο Δήμος Ζωγράφου εμπαίζει τα παιδιά κλείνοντας Παιδικές χαρές

πηγή του κειμένου: ζείδωρον

Για την ασφάλεια τους υποτίθεται και πάλι τώρα που κλείνουν τα σχολεία...

Πριν κλείσει βδομάδα από την "ανατίναξη" της ολοκαίνουργιας Παιδικής χαράς της Γαλήνης,όπου έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ και τα πέταξε όλα στον αέρα με αποτέλεσμα να μπει πάλι λουκέτο, η Δημαρχός Ζωγράφου, κυρία Τίνα Καφατσάκη,έβαλε λουκέτο και σ' αυτήν που βρίσκεται στο τέρμα των οδών Καζαντζάκη και Αγίας Ελένης.

Αποτέλεσμα σε ολόκληρο το Δήμο Ζωγράφου να λειτουργούν δύο μικρές Παιδικές χαρές,η μία δίπλα στην άλλη,στον Αγιο Γεράσιμο και στην πλατεία Τερζάκη...

Την έκλεισε λέει για να την ανακατασκευάσει!!!!

Το ίδιο ακριβώς που μας έλεγε πέρσι στις 30 Ιουνίου ο πρώην Δήμαρχος κύριος Κώστας Καλλίρης,όταν οι Παιδικές Χαρές του Δήμου Ζωγράφου κατάντησαν μια γελοία υπόθεση....,αφού τις ασφάλισαν με πλαστικά πολύχρωμα διχτάκια για την ασφάλεια των παιδιών εφαρμόζοντας "διατάγματα" των Μιχελάκη και Ντινόπουλου!

Με την πίεση γονιών και παππούδων η Παιδική χαρά στο τέρμα των οδών Καζαντζάκη και Αγίας Ελένης παρέμενε ανοιχτή μέχρι την περασμένη Πέμπτη,όταν ένα καινούργιο λουκέτο στη μία πόρτα κι ένα άσχετο φύλλο στην άλλη απέκλεισαν τις εισόδους για τα μικρά παιδιά.

Το κανονικό φύλλο της πόρτας προφανώς πουλήθηκε για παλιοσίδερα,αφού κανένας δεν φρόντισε να το μαζέψει από το αλσύλλιο όπου πετάχτηκε...

Λέμε παραπάνω ότι απέκλεισαν τις εισόδους για τα μικρά παιδιά,διότι η τεράστια τρύπα στο συρματόπλεγμα από την πλευρά του αλσυλλίου επιτρέπει την απρόσκοπτη είσοδο στα μεγάλα!

Οπότε τα περί ασφάλειας πάνε περίπατο και δεχόμαστε ότι πράγματι έκλεισε για ανακατασκευή...,όμως 4 μέρες μετά και 9 ολόκληρους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής δεν φάνηκε εργολάβος στον ορίζοντα.


Κι όμως η συγκεκριμένη Παιδική χαρά θέλει ελάχιστες βελτιώσεις,για τις οποίες απαιτούνται πολύ λιγότερα χρήματα απ' όσα δόθηκαν σε σοπράνο,σε τουρκόφιλους και σε γιορτές στην πόλη!!!

Το τσιμεντένιο πράγμα που βλέπετε είναι η Παιδική χαρά,που ανακατασκευάζεται στο Πάρκο Γουδή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

δε θα δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο